Setul perfect pentru călătorie și înfrumusețare

Setul perfect pentru călătorie și înfrumusețare

Gadgeturi de înfrumusețare ca să fii frumoasă în vacanță

Cine vrea să care bagaje grele în vacanță? Toate ne dorim să călătorim lejer. Totuși, frumusețea are de obicei un preț mare. Nu te îngrijora! Arată bine, fii pregătită și călătorește lejer cu seturile noastre practice de călătorie. Vor încăpea chiar și în bagajul de mână!

Braun FaceSpa Pro – însoțitorul ideal pentru un ten perfect.

Braun FaceSpa Pro totul: curățare, masaj facial, epilare, aplicarea machiajului și, dacă este necesar, exfoliere. Tu decizi de care din cele 6 capete ai nevoie pentru a-ți păstra tenul curat și strălucitor. Acest epilator facial util cu capac de protecție și perie de curățare încape în geantă. Nu uita să îl împachetezi!

Uscător de călătorie de la Braun

O simplă perie nu va fi suficientă pentru a-ți pregăti părul pentru acea noapte specială în oraș. După o zi palpitantă și activă, un uscător devine o necesitate pentru acea coafură perfectă de seară. Uscătorul nostru pliabil este compact, ușor și însoțitorul ideal pentru toate aventurile tale de vacanță.

Placă pentru întins părul Braun Satin Hair 1 Style&Go

Uimește și strălucește în vacanță cu o nouă imagine remarcabilă. Nu vei regreta că ai luat cu tine placa pentru întins părul Braun Satin Hair 1 Style&Go pentru acele ocazii speciale. Nu te lăsa păcălită de dimensiunile mici, această unealtă magică poate crea o gamă amplă de coafuri diferite. Cu un capac pentru călătorie ce se potrivește perfect, geanta ta va fi protejată de orice căldură reziduală.