Aparate noi pentru o piele fină și îndepărtarea părului

Aparate noi pentru o piele fină și îndepărtarea părului

O nouă generație de epilatoare

Epilarea a avansat rapid în ultimii ani. De la primele aparate care au oferit femeilor o soluție zilnică de îndepărtare a părului la cele moderne care funcționează chiar și în cadă sau la duș, epilatoarele devin din ce în ce mai multifuncționale!Noile dispozitive precum cel mai recent Braun Silk-épil cu tehnologie SensoSmart™ reprezintă un alt pas înainte în domeniul tehnologiilor cosmetice care te fac #BeautyReady.

Ai avut experiențe dureroase cu aparate de epilare mai vechi?

Poate vechiul tău epilator de acum 10 sau 15 ani? Sau încă folosești vechiul aparat al mamei tale? De ce să fie mai greu decât trebuie să obții piele fină? Tehnologia Braun s-a dezvoltat atât de mult de-a lungul anilor încât aduce mai multe elemente complet actualizate – sisteme rezistente la apă, capete mai late pentru o îndepărtare a părului mai rapidă, role de masaj pentru zone sensibile și un cap pivotant care se adaptează la contururile tale. Este un mod complet nou de înțelegere a îndepărtării părului.

Primul epilator inteligent din lume: SensoSmart™ pentru rezultate perfecte de prima dată.

Noua generație de epilatoare Braun include tehnologia SensoSmart™, lăsând ghidarea profesională în mâinile tale.

Braun Silk-épil 9 cu SensoSmart™ în acțiune

Un senzor inteligent ghidează procesul de epilare, asigurând aplicarea nivelului necesar de presiune și îndepărtând și mai multe fire de păr cu o singură trecere. Un led roșu semnalizează că apeși prea tare și îți recomandă să ajustezi manevrarea pentru o epilare mai eficientă.

Presiune prea mare

Presiune prea mare

Presiunea optimă

Presiunea optimă

Sfaturi și indicații pentru modul de epilare

Pentru a face experiența cât mai confortabilă posibil, se recomandă epilarea în timpul serii. Fă o baie sau un duș cald, începe cu picioarele și termină cu zona inghinală și axile – sunt cele mai sensibile zone ale corpului și probabil cele mai dureroase. Trebuie să găsești un ritual care ți se potrivește pentru procesul de îndepărtare a părului. Fă-ți timp, relaxează-te și asigură-te că folosești un epilator rezistent la apă, ca să îl poți folosi în apă.

Sfaturi și indicații pentru modul de epilare

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Braun Silk-épil Beauty Set

Setul Braun Silk-épil Beauty

Pielea netedă perfect din cap până în picioare.

Epilatoare Braun Silk-épil

Epilatoare Braun Silk-épil

Cea mai rapidă și precisă epilare pentru o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare timp de până la 4 săptămâni.

Consimțământ Cookie-uri