Cum să efectuezi exfolierea corporală

Cum să efectuezi exfolierea corporală

Este ușor să îi redai pielii strălucirea.

Fie că dorești să scapi de pielea uscată iarna sau să îi redai strălucirea naturală vara, exfolierea din cap până în picioare este una dintre cele mai simple metode de a obține o piele fină ca mătasea și strălucitoare.

Ce este exfolierea?

Exfolierea reprezintă îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Îndepărtarea celulelor moarte ale pielii scoate la iveală o piele fină și cu aspect tânăr, care radiază de frumusețe irezistibilă.

Cum să eviți creșterea firelor de păr sub piele - mini-ghidul final

Atenție: exfolierea este excelentă pentru pielea ta, dar în unele cazuri trebuie să o eviți, de exemplu dacă ai arsuri cauzate de soare sau orice tăieturi sau răni deschise.

Umezește-ți pielea: intră în duș și umezește-ți corpul din cap până-n picioare.

Mișcare circulară: stimulează pielea prin mișcări circulare delicate. Începe de la talpă și continuă în sus.

Nu apăsa prea tare.

Utilizează produsul preferat sau periază pentru a exfolia.

Aplică loțiune hidratantă după ce ieși de la duș sau din cadă.

Nu uita: hidratează pielea întotdeauna.

Cum să efectuezi exfolierea corporală.

Urmărește videoclipul

Utilizează Braun SkinSpa pentru a exfolia - este de până la șase ori mai eficient decât operația manuală.

Utilizarea aparatului Braun SkinSpa este o experiență extrem de eficientă. Tehnologia sonică de exfoliere asigură peste 3000 de microvibrații pe minut pentru a-ți exfolia pielea. Ideal pentru toate tipurile de piele și preferințe: Braun are 2 perii corporale diferite, cu design special: exfoliere în profunzime și exfoliere delicată.

Perie Braun pentru exfoliere în profunzime

Delicată dar eficientă, această perie are peri de înaltă performanță, cu formă unică triunghiulară. Utilizarea regulată a acesteia contribuie la evitarea creșterii firelor de păr sub piele și îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii.

Perie Braun pentru exfoliere delicată

Peria extrem de densă cu 10.000 de peri fini îndepărtează delicat celulele moarte și stimulează regenerarea pielii. Pentru o piele irezistibil de fină și mătăsoasă pe care vei vrea să o atingi în permanență.

Piele incredibil de netedă din cap până în picioare.