Cum să te epilezi: Poţi s-o faci cât ai număra până la 3.
Cum să te epilezi: Poţi s-o faci cât ai număra până la 3.

Cum să te epilezi: Poţi s-o faci cât ai număra până la 3.

Trei paşi pentru o piele strălucitoare

Cu Braun şi tu te poţi bucura de piele superfină, de supermodel, la simpla apăsare a unui buton. Arta epilării a evoluat într-o asemenea măsură, încât poţi obţine exact ceea ce cauţi indiferent dacă te epilezi de mulţi ani şi vrei să te pui la curent cu ultimele tehnici profesionale sau eşti început de drum şi cauţi câteva sfaturi supersimple care să te ajute să te epilezi rapid şi eficient. Pregăteşte-te să ai o piele mai fină şi mai atrăgătoare de acasă. Acestea sunt cele trei etape ale unei epilări profesionale, iar rezultatul este o piele excepţională.

1. Înainte de a te epila

Totul ţine de pregătire. Aşa cum ştie orice guru al frumuseţii, o imagine naturală desăvârşită necesită o planificare prealabilă. Iată cum:

Sincronizarea este totul

Epilează-te cu o seară înainte să îmbraci rochia de seara sau fusta care îţi pune în valoare picioarele perfecte. Astfel, vei avea la dispoziţie 24 de ore în care iritaţia se va reduce.

Serile sunt momentul perfect pentru epilare. Seara eşti mai relaxată şi, în plus, semnele minore ale iritaţiei vor dispărea până dimineaţa şi te vei trezi cu cea mai fină şi atrăgătoare piele pe care ai avut-o vreodată!

Exfolierea este cuvântul cheie

Fă un duş cald, relaxează-te şi exfoliază-ţi pielea pentru a evita creşterea firelor de păr sub piele. Poţi folosi o cremă exfoliantă sau o mănuşă de exfoliere sau să-ţi freci pielea cu un prosop uscat. Alternativ, epilatorul Braun Silk-épil SkinSpa este echipat cu o perie de exfoliere inovatoare care asigură o exfoliere de patru ori mai eficientă decât cea manuală.

2. Când te epilezi

Păstrează-ţi calmul şi starea de bine

Toate recurgem la metode neplăcute cum ar fi smulgerea părului sau pensare în numele frumuseţii. Totuşi, când vine vorba de epilare, epilatorul silk-epil ajută la reducerea durerii cu ajutorul unor accesorii cum sunt mânuşa calmantă sau rolele de masaj, pentru a-ţi oferi o experienţă extrem de delicată a îndepărtării părului.

Ai încercat vreodată în apă?

Acum poţi! Cu epilatoarele Braun Silk-epil 7 pentru utilizare în mediu umed și uscat poţi să te epilezi în cadă sau sub duş. Apa reduce durerea ajutând la eliberarea substanţelor analgezice naturale ale corpului: endorfinele.

Nu te mişca

Nu îţi face mari griji cu privire la poziţia în care ţii epilatorul. Totul va veni de la sine. Poziţionează epilatorul perpendicular pe picior. Dacă vrei, poţi întinde pielea cu cealaltă mână pentru a putea deplasa aparatul mai uşor. Nu apăsa prea tare. Atinge uşor pielea cu epilatorul.

Mai încet înseamnă mai atrăgătoare

Parcurge distanţa dintre gleznă şi genunchi în aproximativ 15 secunde. Dacă te deplasezi prea repede rişti să rupi firul de păr, iar firele noi ar putea creşte sub piele.

Urmează direcţia

Deplasează epilatorul în sus, în direcţie opusă sensului de creştere a firelor de păr. Astfel, firele de păr mai scurte sunt ridicate şi vei avea un aspect mai delicat.

Umed sau uscat?

Tu decizi dacă alegi să te epilezi umed sau uscat, dar dacă o faci uscat, pielea trebuie să fie perfect uscată. Dacă alegi epilatul umed, aplică puţin gel de duş.

3. După epilare

Răsfăţ total

Regula de aur este umezirea DUPĂ epilare, nu înainte. Aplică o loţiune de corp hidratantă pentru a obţine cele mai bune rezultate şi pregăteşte-te să te trezeşti a doua zi cu o piele fină ca mătasea.

Repetă tratamentul

Dacă nu te epilezi de mult timp, epilează-te o dată pe săptămână şi la fiecare epilare vei observa cum scade disconfortul şi creşte satisfacţia. Dacă te epilezi de mult timp, epilează-te de la rădăcină o dată la trei săptămâni.

Bucură-te de un aspect perfect şi o piele irezistibil de fină până la patru săptămâni!