Cum să folosești un Epilator

Cum să folosești un epilator

Trei pași pentru o piele strălucitoare

Cu Braun și tu te poți bucura de piele superfină, de supermodel, prin simpla apăsare a unui buton. Arta epilării a evoluat într-o asemenea măsură, încât poți obține exact ceea ce cauți indiferent dacă te epilezi de mulți ani și vrei să te pui la curent cu ultimele tehnici profesionale sau ești la început de drum și cauți câteva sfaturi super simple care să te ajute să te epilezi rapid și eficient. Pregătește-te să ai o piele mai fină și mai atrăgătoare de acasă. Iată ghidul nostru despre cum să te epilezi folosind un epilator ...pielea frumoasă este în vogă.

1. Înainte de a te epila

Totul ține de pregătire. Așa cum știe orice guru al frumuseții, o imagine naturală desăvârșită necesită o planificare prealabilă. Deci, înainte de a-ți arăta cum să te epilezi, vezi ce trebuie să faci mai întâi:

1. Sincronizarea este totul. Epilează-te cu o seară înainte să îmbraci rochia de seara sau fusta care îți pune în valoare picioarele perfecte. Astfel, vei avea la dispoziție 24 de ore în care iritația se va reduce.

Serile sunt momentul perfect pentru epilare. Seara ești mai relaxată și în plus, semnele minore ale iritației vor dispărea până dimineața și te vei trezi cu cea mai fină și atrăgătoare piele pe care ai avut-o vreodată!

2. Exfolierea este cuvântul cheie. Fă un duș cald, relaxează-te și exfoliază-ți pielea pentru a evita creșterea firelor de păr sub piele. Poți folosi o cremă exfoliantă sau o mănușă de exfoliere sau să-ți freci pielea cu un prosop uscat. Alternativ, epilatorul Braun Silk-Epil 9 SkinSpa este echipat cu o perie de exfoliere inovatoare, care asigură o exfoliere de patru ori mai eficientă decât cea manuală.

2. Când te epilezi

1. Păstrează-ți calmul și starea de bine. Toate recurgem la metode neplăcute cum ar fi smulgerea părului sau pensare în numele frumuseții. Totuși, când vine vorba de epilare, epilatorul Silk-épil ajută la reducerea durerii cu ajutorul unor accesorii cum sunt mănușa calmantă sau rolele de masaj, pentru a-ți oferi o experiență extrem de delicată a îndepărtării părului.

2. Ai încercat vreodată în apă? Acum poți! Cu epilatoarele Braun Silk-épil 9 pentru utilizare în mediu umed și uscat poți să te epilezi în cadă sau sub duș. Apa reduce durerea, ajutând la eliberarea substanțelor analgezice naturale ale corpului: endorfinele.

3. Nu te mișca. Nu îți face mari griji cu privire la poziția în care ții epilatorul. Totul va veni de la sine. Poziționează epilatorul perpendicular pe picior. Dacă vrei, poți întinde pielea cu cealaltă mână pentru a putea deplasa aparatul mai ușor. Nu apăsa prea tare. Atinge ușor pielea cu epilatorul.

4. Mai încet înseamnă mai atrăgătoare. Parcurge distanța dintre gleznă și genunchi în aproximativ 15 secunde. Dacă te deplasezi prea repede, riști să rupi firul de păr, iar firele noi ar putea crește sub piele.

5. Urmează direcția. Deplasează epilatorul în sus, în direcție opusă sensului de creștere a firelor de păr. Astfel, firele de păr mai scurte sunt ridicate și vei obține un aspect mai delicat.

6. Umed sau uscat? Tu decizi dacă alegi să te epilezi umed sau uscat, dar dacă o faci uscat, pielea trebuie să fie perfect uscată. Dacă alegi epilatul umed, aplică puțin gel de duș.

3. După epilare

1. Răsfăț total. Regula de aur este umezirea DUPĂ epilare, nu înainte. Aplică o loțiune de corp hidratantă pentru a obține cele mai bune rezultate și pregătește-te să te trezești a doua zi cu o piele fină ca mătasea.

2. Repetă tratamentul. Dacă nu te epilezi de mult timp, epilează-te o dată pe săptămână și la fiecare epilare vei observa cum scade disconfortul și crește satisfacția. Dacă te epilezi de mult timp, epilează-te de la rădăcină o dată la trei săptămâni.

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Epilatorul și peria de exfoliere SkinSpa

Epilatorul și peria de exfoliere SkinSpa

Află cum poți avea o piele delicată și strălucitoare.

Epilatoare Silk-épil

Epilatoare Silk-épil

Bucură-te de frumusețe cu o piele irezistibil de fină timp de până la 4 săptămâni!

Consimțământ Cookie-uri