Cât de mult durează epilarea versus îndepărtarea părului cu ceară?

Cât de mult durează epilarea versus îndepărtarea părului cu ceară?

Care metodă de îndepărtarea a părului ți se potrivește cel mai bine?

Există multe metode dintre care poți alege când vine vorba de îndepărtarea părului și fiecare persoană este diferită. Trebuie pur și simplu să te hotărăști ce metodă se potrivește cel mai bine stilului tău de viață. De asemenea, trebuie să iei în considerare cât timp ai la dispoziție pentru rutina ta de îndepărtare a părului.

Epilarea este îndepărtarea părului de la rădăcină, astfel că oferă rezultate de durată, la fel ca ceara.

La ambele metode rezultatele durează până la 4 săptămâni, dar epilarea poate fi mai convenabilă deoarece nu trebuie să aștepți ca părul să crească. Dacă folosești ceara, trebuie să aștepți ca părul să crească suficient de lung, ceea ce poate însemna câteva zile cu păr pe picioare. Prin epilare, poți îndepărta fire de păr de până la 4 ori mai scurte decât cu ceara.

Care sunt avantajele epilării comparativ cu ceara?

Cu un epilator poți îndepărta păr de dimensiunea unui fir de nisip (0,5 mm), așadar epilarea este eficientă cu creștere minimă a firului de păr. De asemenea, epilarea se încadrează mai ușor într-un program ocupat, deoarece este ceva ce poți face cu ușurință acasă și rezultatele durează până la 4 săptămâni. Are efecte de durată, la fel ca ceara, dar fără stresul și disconfortul aplicării de ceară acasă sau așteptatului la salon. Cel mai bun lucru este că nu trebuie să aștepți ca să beneficiezi de rezultate sau să aștepți să crească părul pentru a avea din nou o piele fină și lipsită de fire de păr.

Ceara

Piele fină timp îndelungat

Stresul programării ședinței

Reziduuri lipicioase

Greu de efectuat acasă

Costuri lunare pentru ședințe

Epilarea

Piele fină timp îndelungat

Fără stres

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat

Ușor de folosit acasă

O singură achiziție

De ce să te epilezi în loc să folosești ceară?
Fără stres
Fără murdărie
Rezultate de durată,
instantaneu
Cum pot obține o piele fină acasă?

Este ușor să obții o piele fină acasă cu gama completă de aparate disponibile în prezent. Secretul pielii fine și strălucitoare este exfolierea periodică și se recomandă exfolierea atât înainte, cât și după epilare. Anumite epilatoare, precum seria Braun SkinSpa, sunt disponibile și cu perii pentru exfoliere și de curățare facială, pentru un tratament complet de îngrijire acasă.