Aparat de ras Series 3 ProSkin Shave&Style 3000BT cu aparat pentru îngrijirea bărbii eficient și 5 piepteni, negru / gri.

  • Bărbierire, tundere și conturare cu aparatul electric de ras și pentru îngrijirea bărbii 3-în-1, versatil, pentru bărbați.

  • Include capul 3-Flex pentru eficiență și confort pentru piele, un cap al aparatului pentru îngrijirea bărbii și cinci piepteni pentru bărbi (nerase) (1-7 mm).

  • MicroComb™ ghidează firele de păr din bărbile lungi sau nerase, pentru a obține un bărbierit eficient, confortabil și curat.

  • Aparat de ras și pentru îngrijirea bărbii fără fir, rezistent. Proiectat și fabricat în Germania de către Braun.

  • Baterii NiMH reîncărcabile, cu autonomie mare. Se încarcă complet într-o oră și are o autonomie de 45 de minute pentru tundere și bărbierit.

Braun Series 3 Proskin Shave&Style.

Aparat electric de ras și pentru îngrijirea bărbii 3-în-1 pentru bărbierire, tundere și conturare.

Aparat electric de ras și pentru îngrijirea bărbii 3-în-1 pentru bărbierire, tundere și conturare.
Bărbierit. Tunde. Conturează

Bărbierit. Tunde. Conturează

Dispozitivul 3 în 1 esențial. Folosește Braun Series 3 Proskin Shave&Style pentru bărbierire, tundere și conturare. Acest aparat versatil este prevăzut cu trei elemente de bărbierit sensibile la apăsare pentru eficiență și confortul pielii, cu un cap al aparatului pentru îngrijirea bărbii și cinci piepteni, pentru îngrijirea bărbilor (nerase) de 1-7 mm.

Bărbierit curat cu capul 3-Flex

Bărbierit curat cu capul 3-Flex

Cele 3 elemente de bărbierit mobile (capul 3-Flex) se adaptează la fiecare contur facial, pentru contact maxim cu pielea. Dovedit chiar și pentru bărbi dificile de 3 zile.

MicroComb™

MicroComb™

Două rânduri de caneluri înguste, de aceeași dimensiune, care ghidează firele de păr pentru un bărbierit eficient și confortabil.

Contururi precise

Contururi precise

Atașează capul de tuns pentru conturarea ușoară a perciunilor și mustății. Lamele ascuțite pe toată durata de folosință a produselor Braun sunt proiectate conform celor mai înalte standarde.

Aparat pentru îngrijirea bărbii cu 5 piepteni

Aparat pentru îngrijirea bărbii cu 5 piepteni

Atașează unul dintre cei cinci piepteni (1-7 mm) pentru a obține stilul de barbă preferat: o barbă de 3 zile sau acel aspect de barbă nerasă.

Delicate cu pielea

Delicate cu pielea

Lamele sensibile la apăsare ale produselor Braun se retrag automat pentru a-ți proteja pielea. Pentru un bărbierit delicat și o senzație de piele fină.

Lavabil

Lavabil

Poate fi spălat în siguranță sub jet de apă pentru o curățare ușoară.

Baterie Ni-Mh reîncărcabilă

Baterie Ni-Mh reîncărcabilă

Aparatele de ras Series 3 Shave&Style sunt reîncărcabile. Se încarcă complet într-o oră și au o autonomie de 45 de minute pentru bărbierit. O alimentare rapidă de 5 minute oferă suficientă energie pentru un bărbierit.

Design german

Design german

Prindere ergonomică pentru utilizare intuitivă. Totul pentru a susține o experiență de bărbierire și tundere fără efort.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Întreținere

expand and collapse icon

Lame și dispozitive de tăiere de înaltă performanță

Obține performanțe maxime la bărbierit.

Caută lamele și dispozitivele de tăiere potrivite

Piese de schimb

Caută piese de schimb pentru aparatul pentru îngrijirea bărbii

Instrucțiuni de utilizare

Descarcă instrucțiunile de utilizare pentru aparatul pentru îngrijirea bărbii

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri