Elementele de bază ale îngrijirii corporale

Elementele de bază ale îngrijirii corporale

Îngrijiri corporale pentru începători

În prezent, din Australia până în Zimbabwe, îngrijirile corporale pentru bărbați sunt utilizate mai mult decât niciodată – inclusiv în zona intimă - având în vedere că un corp îngrijit, cu părul tuns sau ras este din ce în ce mai atrăgător. Acum nu mai sunt rezervate doar înotătorilor și cicliștilor profesioniști, bărbații din lumea

Îndepărtarea totală a părului de pe corp, ca să arăți ca o bilă de biliard, nu place tuturor, dar un aspect îngrijit și masculin al pieptului sau al zonei inghinale denotă grijă față de aspectul tău în ansamblu, chiar și pentru părțile care nu sunt vizibile de obicei. Iar aparatul de tuns corporal Braun, pentru o îngrijire corporală personalizată este foarte util, indiferent de zona pe care dorești să o îngrijești.

Cu aparatul de tuns corporal, care oferă funcționalitate în trei moduri, ai foarte multe opțiuni. Fie că îndepărtezi părul de pe piept sau razi zona axilelor, alege metoda care ți se potrivește cel mai bine și oferă-ți un stil corporal irezistibil.

Îngrijire corporală cu aparatul de tuns corporal Braun

Tundere

Mulți bărbați preferă, în locul unui ras complet, un tuns delicat al părului crescut prea mult. Pe lângă faptul că necesită o întreținere mai redusă, această abordare este o alegere bună dacă vrei să eviți riscul unei iritații.

Pasul 1: Ai grijă să ai părul uscat înainte de a începe, deoarece părul umed are tendința de a se lipi de corp, îngreunând foarte mult tunsul

Pasul 2: Alege lungimea pieptenului cea mai confortabilă pentru tine și întinde întotdeauna pielea înainte de îngrijire

Pasul 3: Efectuează operația în sens invers sensului de creștere a părului, pentru ca pieptenele să poată aduce în mod optim firele de păr înspre lame

Pasul 4: Nu uita să reefectuezi din când în când operațiile de îngrijire pentru a avea mereu un aspect curat și îngrijit!

Tuns și bărbierit

Pasul 1: Începe prin a tăia uscat părul corporal, la lungime mică. Acest lucru facilitează bărbieritul ulterior, deoarece aparatul taie firele de păr înainte ca lamele de ras să finalizeze operația

Pasul 2: Aplică o cremă de ras adecvată, întinde pielea și îndepărtează părul cu mișcări ușoare. Un duș rapid va ajuta prin înmuierea părului: dacă te razi, nu contează că ai părul ud.

Pasul 3: După bărbierit, șterge ușor pielea și aplică o loțiune hidratantă pentru a evita iritațiile. Astfel, vei avea o piele fină și curată, cu un aspect perfect pentru sala de sport, plajă sau dormitor.

În final, indiferent de metoda pe care ai ales-o, nu uita să clătești aparatul de tuns după ce ai terminat.

Curățarea aparatului de tuns corporal Braun sub jet de apă

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Aparat pentru îngrijirea bărbii

Aparat pentru îngrijirea bărbii

Precizie fără efort pentru stilul tău.