Aparat de tuns barba Pro 9 BT9441 cu ProBlade, ProWheel, blocare, 11 instrumente de bărbierit, durată de funcționare de 180 de minute, titan

  • Precizie profesionistă și control 100%: bucură-te de un bărbierit cu aspect profesionist în fiecare zi, cu aparatul profesionist de tuns barba Braun 9.

  • Finisaje profesioniste la fiecare trecere: vei prinde chiar și pe cele mai rebele fire de păr cu lama ProBlade ascuțită pe toată durata de folosință a produsului și vei obține uniformitate perfectă pentru orice tip de barbă datorită tehnologiei AutoSense.

  • Control imbatabil în mâinile tale: poți alege dintre 40 de setări pentru lungime în trepte precise de 0,5 mm și bloca selecția pentru a evita greșelile.

  • Tunde, conturează, detaliază și tunde pierdut cu încredere acasă: instrumentele premium de bărbierit te ajută să obții finisaje perfecte cu linii clare, tuns pierdut și chiar fire de păr tunse perfect.

  • Construit să dureze: acest aparat de tuns pentru bărbați este 100% rezistent la apă pentru curățare ușoară, are o baterie puternică Li-Ion cu durată de funcționare fără fir de 180 de minute, lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului, suport de încărcare și trusă de voiaj pentru depozitare în baie.

Aparat profesionist de tuns barba Series 9

Precizie profesionistă și control 100%

Precizie profesionistă și control 100%

Precizie profesionistă.

Lamă ascuțită ProBlade pe toată durata de folosință a produsului

prinde firele rebele.

180 de minute

de putere de tundere constantă.

Precizie profesionistă.

Control imbatabil.

40 de setări pentru lungime

în trepte precise de 0,5 mm.

Blocare

fără greșeli.

Control imbatabil.

Tunde pierdut, detaliază,
conturează. Cu încredere, acasă.

Tunde pierdut, detaliază, conturează. Cu încredere, acasă.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri