Aparate electrice de ras de la Braun

Marca nr. 1 de Aparate de ras cu Sită din lume¹

Series 9

Cel mai eficient aparat de ras din lume.Excepțional de delicat.²

Series 8

Contact mai ferm și confort sporitpentru piele.

Series 7

Detectează și se adaptează bărbii tale.

Series 5

Performanță maximă. Confort desăvârşit al pielii.

Series 3

Un bărbierit mai rapid cu un minunat confort la nivelul pielii.

Series 1

Cel mai simplu mod pentru un bărbierit fin.

Minuțiozitate

Spre deosebire de aparatele de ras rotative cu mișcări circulare, toate aparatele de ras Braun sunt create pentru mișcări în linii drepte. Deoarece credem că această mișcare este cea mai intuitivă și eficientă. Știința este de acord. Testări ale unui institut independent au dovedit că aparatul Braun Series 9 prinde mai multe fire de păr la o singură trecere decât orice alt aparat de ras.

Contact mai ferm și confort
crescut pentru piele

Numărul mai mic de treceri reduce pur și simplu riscul iritării pielii. De aceea, mulți bărbați cu pielea sensibilă aleg eficiența unui aparat de ras electric Braun.Pentru o protecție maximă a pielii, Braun a prevăzut o sită ultrasubțire între piele și lamele extrem de ascuțite. Fiecare sită este prevăzută cu un model unic cu 1.064 de găuri ergonomice care prind fiecare fir de păr într-un unghi perfect. Astfel, beneficiezi de eficiența de durată pe care ți-o dorești, fără ca pielea ta să intre în contact direct cu lamele.

Blândețe

Aparatele de ras Braun (Series 3 și superioare) sunt dotate cu lame sensibile la apăsare care se adaptează perfect pielii tale. Modelele premium (Series 5 și superioare) sunt echipate și cu un cap de tăiere dinamic și flexibil care păstrează un contact maxim de-a lungul contururilor feței.

Experiența bărbieritului în mediu umed sau uscat

Unii bărbați ne-au spus că preferă să folosească aparatele de ras electrice cu apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai bună și o experiență răcoritoare pentru piele. De aceea, majoritatea aparatelor de ras Braun pot fi utilizate atât în mediul umed, cât și în mediul uscat și pot fi recunoscute cu ușurință după iconița de pe ambalaj sau denumirea modelului. Astfel, poți alege să te bărbierești prin orice metodă dorești. De asemenea: Toate aparatele de ras Braun sunt 100% rezistente la apă până la 5 metri adâncime, pentru ca tu să le poți clăti și curăța perfect sub jet de apă.

Întreținere simplă


Deși toate aparatele de ras Braun sunt complet lavabile sub jet de apă, stația noastră de curățare și încărcare menține automat performanța maximă a aparatului tău de ras. Lichidul de curățare pe bază de alcool îndepărtează 99,9% din germeni, lubrifiază elementele de tăiere și încarcă aparatul de ras. De fapt, utilizarea unei stații de curățare și încărcare Braun este de 10 ori mai igienică decât spălarea sub jetul de apă de la robinet, iar aparatul de ras arată și miroase ca nou în fiecare zi.

Ergonomie perfectă


Aparatele de ras Braun Series au fost concepute pentru a se adapta în mod natural și intuitiv mâinii tale. Forma curbată, ergonomică și poziționarea perfectă a interfeței cu puncte de contact permite cea mai bună manevrare în orice situație.

Tehnologie AutoSense


Tehnologia noastră AutoSense detectează grosimea bărbii și ajustează puterea motorului aparatului de ras în funcție de aceasta. Oferă un plus de putere exact atunci când este nevoie. Acest lucru înseamnă că aparatele Braun Series 9, 8, 7 și acum Series 5, oferă o performanță incredibilă într-o singură trecere, cu un contact mai ferm și un confort sporit pentru piele.

Design fascinant. Fabricat în Germania.
Pentru Braun, un design de calitate înseamnă mult mai mult decât ceea ce se observă cu ochiul liber. Fiecare detaliu contează și alcătuiește o combinație perfectă între formă și funcționalitate, pentru a crea cea mai bună experiență de bărbierit pentru mulți ani de utilizare.
¹ Pe baza cotei de piață globale a aparatelor de ras electrice cu sită de la Braun, din septembrie 2018 până în august 2019. Sursa: Principalele institute de cercetare a pieței.
² Testat pe bărbi de trei zile, în comparație cu produse de top din clasa premium.