Aparatul de ras Braun este cel mai eficient aparat de ras din lume. Incredibil de blând.

Atestat de un institut de testare independent*

Aparatul de ras Braun este cel mai eficient aparat de ras din lume. Incredibil de blând.

Și iată motivul

Utilizare în mediu umed și uscat
Cel mai eficient aparat de ras din lume*. Incredibil de blând.
Bărbieritul tău perfect. Cea mai inovatoare tehnologie sonică.
Performanță maximă. Confort desăvârșit al pielii
Un bărbierit fin și confortabil pentru piele.Mai rapid ca niciodată.
Curat și blând.Se adaptează la toatecontururile feței.
Poate fi folosit cu spumă. Pentru un bărbierit fin, fără concurență.
Cel mai simplu mod pentru un bărbierit fin.
Le oferă bărbaților o piele fină oricând și oriunde.
Minuțiozitate

Înveliș din titan

Tehnologie Intelligent Sonic

Prima caracteristică evidentă: toate aparatele de ras Braun acționează în linie dreaptă și nu în cerc, așa cum probabil ai observat la aparatele de ras rotative. Considerăm că această direcție de bărbierit este mai intuitivă și mai eficientă. În urma testării de către un institut independent s-a dovedit, de exemplu, că aparatele Series 9 prind mai mult păr la o singură trecere decât oricare alt aparat de ras*.

Mai mult, aparatele Braun Series 9 și Series 7 sunt singurele aparate de ras din lume echipate cu tehnologie intelligent Sonic, care analizează de 160 de ori pe minut și se adaptează în mod automat densității bărbii. Aparatul de ras asigură mai multă forță exact acolo unde este nevoie, pentru mai puține treceri și un bărbierit mai personalizat.

Contact mai ferm și confort crescut pentru piele

Numărul mai mic de treceri reduce pur și simplu riscul iritării pielii. De aceea, mulți bărbați cu pielea sensibilă aleg eficiența unui aparat de ras electric Braun.

Pentru o protecție maximă a pielii, Braun a prevăzut o sită ultrasubțire între piele și lamele extrem de ascuțite. Fiecare sită este prevăzută cu un model unic cu 1.064 de găuri ergonomice care prind fiecare fir de păr într-un unghi perfect. Astfel, beneficiezi de eficiența de durată pe care ți-o dorești, fără ca pielea ta să intre în contact direct cu lamele.

Blândețe


Aparatele de ras Braun (Series 3 și superioare) sunt echipate cu lame sensibile la apăsare care se adaptează perfect pielii tale. Modelele premium (Series 5 și superioare) sunt echipate și cu un cap de tăiere dinamic și flexibil care păstrează un contact maxim de-a lungul contururilor feței.

Experiența bărbieritului în mediu umed sau uscat

Unii bărbați ne-au spus că preferă să folosească aparatele de ras electrice cu apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai bună și o experiență răcoritoare pentru piele. De aceea, majoritatea aparatelor de ras Braun pot fi utilizate atât în mediu umed, cât și în mediu uscat și pot fi recunoscute cu ușurință după iconița de pe ambalaj sau denumirea modelului.

Astfel, poți alege să te bărbierești prin orice metodă dorești. Apropo: toate aparatele de ras Braun sunt 100% rezistente la apă până la o adâncime de 5 metri, astfel încât le poți clăti și curăța perfect sub jet de apă.

Ergonomie perfectă


Aparatele de ras Braun Series au fost concepute pentru a se adapta în mod natural și intuitiv mâinii tale. Forma curbată, ergonomică și poziționarea perfectă a interfeței cu puncte de contact permite cea mai bună manevrare în orice situație.

Întreținere simplă


Deși toate aparatele de ras Braun sunt complet lavabile sub jet de apă, stația noastră de curățare și încărcare menține în mod automat performanțele maxime ale aparatului tău de ras. Lichidul de curățare pe bază de alcool îndepărtează 99,9% din germeni și lubrifiază elementele de tăiere. De fapt, utilizarea unei stații de curățare și încărcare Braun este de 10 ori mai igienică decât spălarea sub jetul de apă de la robinet, iar aparatul de ras arată și miroase ca nou în fiecare zi.

Design fascinant. Fabricat în Germania.
Pentru Braun, un design de calitate înseamnă mult mai mult decât ceea ce se observă cu ochiul liber. Fiecare detaliu contează și alcătuiește o combinație perfectă între formă și funcționalitate, pentru a crea cea mai bună experiență de bărbierit pentru mulți ani de utilizare.
*Braun Series 9 în comparație cu produse de top din aceeași clasă. Testat pe bărbi de 3 zile / Detalii: www.braun.com/study-results