Aparat de ras Braun °CoolTec

Aparat de ras Braun °CoolTec cu tehnologie de răcire activă.

Aparat de ras Braun °CoolTec.

Aparate de ras Braun °CoolTec

Aparate de ras Braun °CoolTec cu tehnologie de răcire activă

Îţi răcoreşte pielea la simpla apăsare a unui buton.

Tehnologie de răcire activă. Nu trebuie decât să activezi funcţia de răcire. Îţi oferă o senzaţie de neegalat. Reduce semnificativ iritaţiile apărute la bărbierit. Este garantat de dermatologi de top. Este produsul care va revoluţiona bărbieritul.

Aparate de ras Braun °CoolTec testate de dermatologi

Testat dermatologic: Mai delicat cu pielea.

Aparatele de ras convenţionale permit acumularea de căldură în capul de ras. Braun °CoolTec are un element de răcire termoelectrică (TEC) între lamele de ras. Fără a folosi vreun gel sau loţiune, aparatul răcoreşte pielea în timpul bărbieritului şi îţi lasă o senzaţie reconfortantă. Testele clinice au arătat o reducere semnificativă a iritaţiilor în urma bărbieritului cum sunt înroşirea pielii, arsurile şi mâncărimea.

Aparatul de ras Braun °CoolTec în acţiune

Vezi aparatul de ras Braun °CoolTec în acţiune

Aparatele de ras Braun °CoolTec sunt echipate cu sistem de tăiere în trei etape adaptabil, cu tehnologie de răcire activă.

Îţi răcoreşte pielea pentru un bărbierit marca Braun.

Sistem de tăiere în trei etape adaptabil, cu tehnologie de răcire activă. Un element de răcire electroceramic, prin care energia electrică este transformată în senzaţie de răcorire, încadrat de un accesoriu de tuns şi două lame SensoBlade. Un bărbierit Braun de ultimă generaţie. Pur şi simplu mult mai răcoros.

Aparate de ras Braun °CoolTec cu staţie de curăţare şi încărcare

Ca nou în fiecare dimineaţă.

Staţie de curăţare şi încărcare cu acţiune triplă pe bază de alcool: încarcă, curăţă igienic şi lubrifiază prin simpla atingere a unui buton.* Lichidul pe bază de alcool îndepărtează 99,999% dintre germeni. Utilizarea staţiei de curăţare şi încărcare este de 10 ori mai igienică decât clătirea sub jet de apă.

Aparatul de ras Braun °CoolTec este 100% rezistent la apă

100% rezistent la apă.

Aparat de ras Braun°CoolTec spălat sub jet de apă - utilizat sub duş

Clăteşte sub jet de apă.

Braun ºCoolTec poate fi scufundat în apă până la o adâncime de 5 metri fără nicio problemă. Aceasta înseamnă că îl poţi clăti sub jet de apă pentru o curăţare rapidă.

Foloseşte-l sub duş.

Toate produsele Braun°CoolTec sunt echipate cu sistem de utilizare în mediu umed şi uscat. Acestea sunt proiectate special pentru a putea fi utilizate sub duş, oferindu-ţi flexibilitate maximă.

Aparat de ras Braun °CoolTec − delicat cu pielea

Ergonomic şi delicat cu pielea

Aparate de ras Braun °CoolTec cu mâner de cauciuc şi accesoriu de precizie pentru tuns

Mânerul de cauciuc are un model cu puncte specific produselor Braun şi asigură o prindere perfectă chiar şi într-un mediu umed.

Accesoriul de precizie pentru tuns delicat poate fi glisat cu uşurinţă din partea din spate a aparatului de ras pentru trasarea cu precizie a formei mustaţei şi perciunilor.

Aparate de ras Braun °CoolTec cu baterie Li-Ion puternică.

Baterie Li-Ion puternică pentru performanţe maxime.

O durată de încărcare de o oră asigură 45 de minute de bărbierit. Durata totală depinde de utilizarea funcţiei de răcire. O încărcare rapidă de cinci minute oferă suficientă energie pentru un bărbierit. Afişaj cu LED-uri pentru starea bateriei, nivelul de curăţare şi indicatorul de blocare pentru transport.

Aparate de ras Braun °CoolTec fabricate în Germania

Proiectat pentru a oferi performanţe excepţionale în fiecare zi, timp de mai mulţi ani.

Proiectate, testate şi fabricate în Germania, la standarde de calitate maxime.

Aparat de ras Braun °CoolTec - accesoriu

Te-ar putea interesa şi: