Utilizarea tehnologiei IPL - kitul Braun Silk-expert pentru începători

Utilizarea tehnologiei IPL - kitul Braun Silk-expert pentru începători

Utilizarea tehnologiei IPL - kitul Braun Silk-expert pentru începători

Determină în mod continuu culoarea pielii tale și adaptează intensitatea luminoasă, pentru un tratament sigur, de eficiență maximă.

Mod de utilizare a aparatului Braun Silk-expert în câțiva pași simpli.

Pasul 1

Îndepărtați toate firele de păr vizibile în zona pe care doriți să o tratați cu metoda preferată de îndepărtare a părului. Asigurați-vă că nu există fire de păr rămase deasupra suprafeței pielii. Apoi uscați pielea. Conectați la priză aparatul Braun Silk-expert IPL.

Pasul 2

Pune capătul în contact perfect cu pielea pentru a te asigura că produsul funcționează corect. În cazul în care contactul cu pielea nu este corespunzător, dispozitivul nu va funcționa.

Pasul 3

Pentru suprafețe mai mari ale corpului, utilizează modul prin alunecare: ține apăsat butonul și tratează pielea. Apasă și eliberează butonul pentru tratarea zonelor mai mici. Pentru zonele sensibile sau dacă utilizezi aparatul pentru prima dată, poți utiliza modul delicat sau modul foarte delicat.

Pasul 4

Pentru tratamentul facial trebuie să cureți tenul și apoi să îndepărtezi complet firele de păr.

Pasul 5

Este important să cureți aparatul prin ștergere după fiecare utilizare.

Pasul 6

În prima fază a tratamentului, tratează o dată pe săptămână timp de 4 - 12 săptămâni. Apoi efectuează tratamentul în funcție de necesități. Rezultatul este îndepărtare permanentă a părului vizibil.

Mod de utilizare a aparatului Braun Silk-expert IPL

Mod de utilizare a aparatului Braun Silk-expert, pas cu pas

Braun Silk-expert IPL în mână

1. Pregătire

Tot ce trebuie să știi înainte de a începe tratamentul

Culori ale pielii și culoarea părului

 • Am părul roșu, pot utiliza un dispozitiv IPL?

  Aparatul IPL nu este potrivit pentru toată lumea. Este cel mai eficient pentru nuanțele de piele deschise până la medii, cu părul de la blond natural până la șaten închis sau negru. Dispozitivul nu este eficient pe părul foarte blond, roșcat, gri sau alb, unde cantitatea mai mică de melanină nu ar absorbi energia luminoasă.

Diagrama de culori ale pielii și culori ale părului corporal

Diagrama de culori ale pielii și culori ale părului corporal:

 • De ce nu este aparatul IPL adecvat pentru culori mai închise ale pielii?

  Deoarece pielea de culoare închisă conține mai multă melanină, poate absorbi o cantitate de energie luminoasă mai mare decât cea sigură, recomandată, și acest lucru poate crea disconfort.

 • Trebuie să evit expunerea la soare înainte de a utiliza IPL?

  Dacă pielea ta are o culoare mai închisă datorită bronzării naturale sau artificiale și nu are nicio iritație, poți utiliza aparatul Braun Silk-expert IPL deoarece acesta adaptează automat nivelul de energie la nivelul cel mai sigur și mai eficient și, de asemenea, te va informa în cazul în care culoarea pielii tale a devenit prea închisă pentru tratament.

 • Este adecvat pentru a fi utilizat de bărbați?

  Bărbații pot utiliza Braun Silk-expert de la umeri în jos (pe piept, spate, brațe, abdomen, picioare). Nu trebuie utilizat pe față, pe gât sau în zona genitală. Utilizarea pentru barbă sau păr facial poate conduce la rezultate neuniforme.

Femeie care utilizează aparatul Braun Silk-expert IPL pe braț

2. Începerea tratamentului

Cum să utilizezi cel mai bine Silk-expert

 • Aparatul IPL este adecvat pentru zonele intime?

  Tehnologia IPL poate fi utilizată în siguranță în zona inghinală, dar nu este adecvată pentru zona genitală, deoarece pielea poate avea o culoare mai închisă și există o densitate mai mare a părului, care poate absorbi o cantitate mai mare de energie luminoasă și cauza disconfort.

 • Pot să folosesc tehnologia IPL pe față?

  Aparatul Braun Silk-expert poate fi utilizat în siguranță pe față, sub pomeți. Nu trebuie utilizat în apropierea ochilor sau de-a lungul frunții. Are acțiune eficientă pe buza superioară, bărbie și linia maxilarului. Îți recomandăm să faci un test pe o zonă mică a pielii înainte de utilizare.

Femeie care stă pe canapea după tratamentul cu Braun Silk-expert IPL

3. După tratament

 • Cât durează până voi vedea rezultatele?

  Ciclul caracteristic de creștere a părului variază de la persoană la persoană și poate dura până la 18-24 de luni, în funcție de zona corpului (pentru subraț, gambă și zona inghinală poate fi necesar un timp mai îndelungat). Deoarece doar părul în faza de creștere este sensibil la tratamentul cu lumină, este important să se efectueze tratamente multiple pentru obținerea pielii permanent netede. Din acest motiv, recomandăm o fază de început de 4-12 tratamente săptămânale pentru obținerea rezultatelor optime. În cazul în care observați că nu mai crește părul, nu este nevoie să efectuați setul complet de 12 tratamente săptămânale. Puteți trece la tratamente de întreținere.

 • Cât de des trebuie să efectuez tratamentul pentru a menține rezultatul îndepărtării firelor de păr?

  După ce ai efectuat faza inițială, poți continua să tratezi conform necesităților tale. Repetă tratamentul în funcție de necesitate.

 • Cum ar trebui sa îmi îngrijesc pielea dupa IPL?

  Vă recomandăm să evitați expunerea la surse de lumină artificială, cum ar fi cabinele de bronzare sau solariile. Evitați orice activitate sau produse de îngrijire a pielii care vă pot irita pielea timp de 24 de ore după tratament. Aceasta include și folosirea căzilor cu hidromasaj sau saunele, îmbrăcămintea strâmtă, utilizarea de creme de albire, produse parfumate sau de exfoliere. Cele de mai sus pot cauza iritații, cum ar fi pruritul și înroșirea, în zonele tratate.

 • Trebuie să evit soarele după tratamentul IPL?

  După tratament, vă recomandăm să utilizați protecție solară SPF 15 ori de câte ori zonele tratate pot fi expuse la soare.

 • Silk-expert IPL poate fi utilizat pentru femei însărcinate sau adolescente?

  Având în vedere că produsul nu a fost testat pentru aceste grupe, nu trebuie să fie utilizat.

 • Trebuie să folosesc geluri sau să cumpăr lămpi de schimb?

  Braun Silk-expert IPL funcționează fără a fi necesare loțiuni sau geluri suplimentare și nu este necesar să cumperi lămpi de schimb sau alte dispozitive.

 • Este necesar să port ochelari de protecție?

  Nu este necesar să porți ochelari de protecție când utilizezi Silk-expert. Senzorii de contact cu pielea asigură declanșarea dispozitivului doar în momentul în care acesta este în contact cu pielea, iar lumina vizibilă din timpul tratamentului nu prezintă absolut niciun pericol.