Consimțământ Cookie-uri

Găsirea bărbii perfecte pentru forma feței tale

Nimic nu îți face aspectul mai elegant ca o barbă bine îngrijită. Dar cu atât de multe stiluri de barbă, cum știi care ți se potrivesc cel mai bine? Atunci când îți cauți stilul perfect pentru părul facial, primul lucru cu care începi este forma feței tale. Barba potrivită pentru fața ta este importantă pentru un aspect general care să ți se potrivească și care îți pune în valoare trăsăturile naturale. Există patru forme de bază ale feței, fiecare adecvată pentru anumite tipuri de barbă. Mai jos te poți inspira din cele mai populare stiluri de barbă și formele feței cărora li se potrivesc cel mai bine, ca să îl poți găsi pe al tău și să începi să îți îngrijești barba.

Top stiluri de barbă

Barbișon

Barbișonul este un look masculin, puternic, care atunci când este realizat corect adaugă forme definite, sculptate fețelor care tind să fie mai mult late decât înguste, cum ar fi fețele rotunde și cele pătrate. Barbișonul atrage atenția asupra bărbiei și maxilarului, captând privirea și dând iluzia unei fețe mai echilibrate.

Se potrivește cu aceste forme ale feței

group-2

Barbișon

Barbă nerasă

Aspectul de barbă nerasă bifează toate capitolele în materie. Este un mod rapid, simplu și sigur de a-ți îmbunătăți look-ul, fără a fi nevoie să îl transformi. De asemenea, este singurul stil de barbă care avantajează orice formă a feței. De la forma de diamant și dreptunghiulară la forma ovală, practic toate sunt avantajate de o barbă nerasă bine îngrijită. Avantajează aceste tipuri de fețe rotunde, cum ar fi forma alungită, deoarece stilul barbă nerasă nu lățește suplimentar părțile laterale ale feței.

Se potrivește cu aceste forme ale feței

group-2-copy

Barbă nerasă

Mustață

Mustața este un stil puternic inconfundabil ce denotă încredere indiferent de forma feței. Întrucât toate detaliile sunt în centrul feței, forma din jurul acesteia nu îți influențează prea mult aspectul general. Totuși, acest stil clasic tinde să se potrivească unei fețe ovale, deoarece este mai lungă la frunte și bărbie, ceea ce înseamnă că stilurile care acoperă obrajii și mustața se potrivesc cel mai bine.

Se potrivește cu aceste forme ale feței

group-2-copy-2

Mustață

Chin strap

La fel ca toate stilurile clasice bune, chin strap este una din acele stiluri vechi de păr facial care tot revine la intervale regulate. Și acum a revenit în stil mare, într-o variantă modernă și elegantă. Fiind un stil ce tinde să estompeze unghiurile feței, se potrivește în mod natural fețelor dreptunghiulare, ovale și rotunde.

Se potrivește cu aceste forme ale feței

group-2-copy-3

Chin strap

Acum că ai de unde te inspira

pentru stiluri excelente de păr facial și informații despre look-ul care ți se potrivește, ești gata să începi să îți îngrijești noul look. Sau consultă instrumentele noastre pentru orice îți trebuie ca să obții stilul tău de barbă.

Cum să îţi tunzi barba

Tunderea bărbii este un pas esențial pentru obținerea oricărui look. Dacă nu ești gata să adopți un stil specific, iată sfaturile și instrucțiunile generale cu care să te familiarizezi.

Descoperă gama de aparate de tuns Braun pentru obținerea unui look perfect

Aparate pentru îngrijirea bărbii Braun

Aparate pentru îngrijirea bărbii

Până la 39 de setări de precizie pentru lungime

Aparate de tuns multifuncționale Braun

Aparate de tuns multifuncționale

Tundere și îngrijire din cap până în picioare

Aparate de ras Braun

Aparate de ras

Pentru un bărbierit fin și delicat