Consimțământ Cookie-uri

Perie Satin Hair 7 BR710 cu IONTEC

Perie Braun Satin Hair 7 IONTEC. Prima perie din lume cu ioni activi. O perie care asigură strălucire instantanee.

Puncte de atracție

IONTEC

IONTEC: Accentuează strălucirea. Combate electrizarea și buclele rebele.

Peria Braun Satin cu IONTEC este unică. În timp ce alte perii conțin ioni doar în materialul din care sunt făcute, peria Satin îi produce în mod activ cu milioanele și îi împinge afară sub formă de jeturi mici și verzi. Când funcționează poți auzi un șuierat ușor. Ionii pătrund în păr și combat electrizarea și buclele rebele pentru o strălucire instantanee și vizibilă. Și readuc umiditatea din aerul înconjurător în păr. Un lucru foarte sănătos, de altfel.

Perniță detașabilă pentru curățare simplă.

Perniță detașabilă pentru curățare simplă.

Îndepărtați pernița pentru o curățare simplă sub jet de apă. Îți păstrează peria impecabilă și după mai mulți ani de folosire.

Peri uniformi pentru o alunecare mai fină.

Perie aspră cu peri uniformi.

Fără denivelări, fără margini ascuțite. Perii uniformi asigură o alunecare extrem de delicată prin păr și fără a-l deteriora.

Blocare la transport

Blocare la transport. Ionii activi la pachet, vă rog.

Dacă îți iei peria peste tot vei străluci peste tot. Fie că e vorba de o noapte lungă petrecută în oraș sau de o zi lungă la muncă, poți să îți retușezi coafura cu o simplă apăsare de buton și câteva mișcări rapide prin păr. Blocarea automată la transport protejează duzele pentru producția de ioni atunci când Peria Satin se află în poșetă.

Caracteristici

Portabil (fără fir) - funcționează cu baterii, incluse în pachet

Dimensiuni compacte

Pentru a fi transportată cu ușurință în geantă.

Evaluări și recenzii

Acest câmp permite consumatorilor ca tine să-și exprime propriile opinii și comentarii. Braun nu reprezintă sau nu garantează acuratețea niciunei declarații sau revendicări despre produse făcute aici și nici nu susține orice opinie exprimată în cadrul acestei secțiuni.