Gama de produse IONTEC pentru coafuri precise, delicate şi strălucitoare
Gama de produse IONTEC pentru coafuri precise, delicate şi strălucitoare

Gama de produse IONTEC pentru coafuri precise, delicate şi strălucitoare

Tehnologie IONTEC

Mulţumită anilor de cercetare, Braun îţi aduce acum tehnologia IONTEC pentru o coafură perfectă. Spre deosebire de alte firme care folosesc ioni pasivi, Braun se bazează pe ionii activi care te ajută să obţii mai uşor un păr mai strălucitor, cu un aspect mai sănătos.

Tehnologia IONTEC de la Braun

Descoperă lumea ionilor activi

Tehnologie Braun IONTEC

De ce este tehnologia Braun IONTEC superioară altor produse de coafat cu ioni

Studiile au demonstrat că numărul de ioni generat variază enorm de la un produs la altul. De cele mai multe ori, producătorii menţionează că produsele lor folosesc tehnologia cu ioni, dar efectele asupra părului sunt abia vizibile. Tehnologia IONTEC de la Braun a fost concepută pentru a-ţi pune la dispoziţie puterea optimă a ionilor folosind un sistem excepţional care generează numărul optim de ioni pe care îi aplică eficient asupra părului. Astfel, părul tău va fi strălucitor şi sănătos, iar tu te vei simţi superbă.

Uscător Braun Satin Hair 7 cu tehnologia IONTEC

Ce sunt ionii activi?

Ionii sunt atomi cu sarcină pozitivă sau negativă. Ionii activi Braun sunt încărcaţi cu sarcină electrică negativă şi acoperă activ firele de păr pentru a combate acumularea energiei statice, a transporta umiditatea înapoi şi a-i reda părului strălucirea. Rezultatul este un păr mai strălucitor şi mai fin, care se coafează mai uşor.

Placă pentru întins părul Braun Satin Hair 7 cu IONTEC.