Gama de produse cu tehnologie de protejare a culorii care te ajută să păstrezi mai mult timp culoarea părului tău
Gama de produse cu tehnologie de protejare a culorii care te ajută să păstrezi mai mult timp culoarea părului tău

Gama de produse cu tehnologie de protejare a culorii care te ajută să păstrezi mai mult timp culoarea părului tău

Tehnologie de protejare a culorii

Pentru a reduce efectele negative şi estomparea culorii, Braun a inclus tehnologia de protejare a culorii în gama sa de produse pentru păr vopsit Satin-Hair 7. Un sistem de reglare a căldurii care asigură nivelul optim de încălzire în funcţie de tipul de păr şi reduce estomparea culorii, pentru a o păstra mai intensă şi mai strălucitoare pentru o perioadă mai lungă de timp. Dacă îţi iubeşti părul vopsit dar te-ai săturat să ai o culoare care este mereu estompată de dispozitivul pentru coafat pe care îl foloseşti, acum poţi să te bazezi pe Braun, care iubeşte părul vopsit la fel de mult ca tine. Dispozitivele pentru coafat de la Braun sunt atât de bune încât sunt recomandate de experţii părului vopsit, Wella Professionals.

Tehnologie Braun de protejare a culorii

Ai grijă de culoarea părului tău cu Braun Satin-Hair pentru păr vopsit

Părul vopsit este mai delicat decât părul natural şi trebuie protejat într-un mod special. Firul de păr vopsit este mai poros şi expus estompării culorii şi uscării, iar acest lucru poate duce la un aspect nesănătos şi mat al părului. Părul vopsit are nevoie de atenţie specială. Dacă părul îşi pierde strălucirea repede, femeile cred de obicei că acest lucru este cauzat de spălarea frecventă, razele UV sau apa cu clor. Dar pierderea culorii părului are o altă cauză ascunsă: Căldura.

Placă pentru întins părul vopsit Braun Satin Hair 7

Căldura – Cea mai mare ameninţare la adresa părului tău sănătos

Căldura excesivă este periculoasă pentru păr, dar părul vopsit este mai expus deteriorării prin încălzire în timpul coafării. Testele derulate de experţii Braun au arătat că părul vopsit este mai sensibil la căldură decât părul netratat şi că temperaturile care depăşesc 180 de grade pot produce daune semnificative, mai ales în cazul părului vopsit. Dispozitivele de coafat Braun Satin-Hair 7 sunt diferite. Cu ajutorul temperaturilor adaptate la culoare şi al selectării unei temperaturi personalizate, poţi alege cu uşurinţă setarea potrivită pentru părul tău. Nu trebuie să alegi între o culoare perfectă sau o coafură perfectă. Alege Braun şi le vei avea pe ambele!

Tehnologie Braun de protejare a culorii

Protejarea pigmenţilor părului cu Braun Satin-Hair

Testele au arătat că până şi părul proaspăt vopsit îşi pierde din culoare după numai câteva spălări şi coafări la o temperatură peste 180°C. Acest lucru se întâmplă deoarece moleculele minuscule care îi dau strălucire nu pot suporta temperaturi foarte ridicate. Dacă temperatura părului creşte prea mult, aceste molecule îşi pierd capacitatea de a colora părul. Rezultatul este estomparea rapidă a colurii. Cu dispozitivele pentru coafat pentru păr vopsit Braun Satin-Hair 7 ai garanţia că părul tău va fi coafat în siguranţă şi culoarea va fi protejată pentru o perioadă de timp mai îndelungată.

Accesorii pentru păr vopsit Braun Satin-Hair 7

Evită dispozitivele pentru coafat care îţi deteriorează părul

Culoarea estompată şi textura aspră pot fi evitate cu accesoriile de coafare corecte. Părul vopsit are nevoie de o atenţie deosebită în timpul coafării. Cu tehnologia de protejare a culorii care asigură o distribuţie uniformă a căldurii, tehnologia cu plăci ceramice, setările de temperatură personalizate şi limitele de temperatură care protejează culoarea, aparatele pentru păr vopsit Braun Satin-Hair 7 sunt partenerul perfect al părului tău vopsit.

* Tehnologie de protejare a culorii la setarea medie (păr normal) comparativ cu placa pentru întins părul la 230ºC cu setarea cea mai mare; după 5 tratamente.