Consimțământ Cookie-uri

Eşti sigură că ştii totul despre coafat?

Citeşte sfaturile noastre profesionale care desfiinţează miturile despre păr. Cu ajutorul experţilor Braun, părul perfect în fiecare zi e la un singur clic distanţă.

1. Periatul părului de 100 de ori în fiecare seară este secretul unui păr cu o strălucire naturală.

Fals. Nu trebuie să petreci ore întregi în faţa oglinzii numărând trecerile periei prin păr. De fapt, dacă treci peria de 100 de ori prin păr în fiecare seară s-ar putea să faci mai mult rău! Perierea excesivă poate exfolia cuticula părului, iar acest lucru produce aspectul de păr deteriorat şi mat. Nu exaspera! Tehnologia unică de periere uniformă de la Braun elimină riscurile şi asigură părului o strălucire perfectă la o singură trece a periei prin păr! În plus, pentru o îngrijire atentă suplimentară, peria Braun Satin-Hair 7 are o pernă superflexibilă. Păstrează peria în geantă, în rucsacul cu care mergi la sala de fitness sau în sertarul biroului pentru a te bucura în orice moment de un păr elegant, proaspăt periat.

Periatul părului de 100 de ori în fiecare seară este secretul unui păr cu o strălucire naturală.

2. Plăcile pentru întins părul nu pot fi folosite decât pentru a întinde părul

Fals: Plăcile pentru întins părul pot fi folosite şi pentru altceva decât întinderea părului; cu ele poţi crea bucle şi onduleuri spectaculoase. Produsele Braun au fost concepute pentru a oferi toate aceste stiluri de coafare grandioase, fără a-ţi deteriora părul aşa cum o fac majoritatea produselor obişnuite.

Plăcile pentru întins părul nu pot fi folosite decât pentru a întinde părul

3. Plăcile pentru întins părul umed sunt mai rapide, dar întinderea părului ud îl deteriorează

Adevărat. Nimic mai adevărat. Poţi să îţi deteriorezi grav părul dacă îl coafezi sau îl întinzi când este ud sau umed. De aceea, trebuie să îţi usuci întotdeauna părul înainte de a-l îndrepta.

Plăcile pentru întins părul umed sunt mai rapide, dar întinderea părului ud îl deteriorează

4. Perierea părului este în general inofensivă, atâta timp cât nu o faci foarte agresiv.

Fals. Ne pare rău doamnelor, dar a venit vremea să acceptaţi realitatea. Perierea părului, indiferent cât ar fi de delicată, îl poate deteriora. De fapt, aceasta este una dintre cauzele principale ale deteriorării părului. Priviţi-vă peria. Majoritatea periilor au margini dure, care slăbesc cuticulele şi fac firele de păr să pară răzleţe şi rebele. Din fericire periile Braun au fost concepute pentru a nu agăţa părul şi a-i menţine sănătatea la periere. Astfel, când peria nu mai poate avansa prin păr, aceasta cedează lăsând firul de păr intact.

5. Toate uscătoarele de păr sunt la fel: usucă părul ud

Fals. Majoritatea uscătoarelor au zone fierbinţi care pot produce rezultate neuniforme. Unele fire de păr sunt expuse la temperaturi mai mari decât altele şi, astfel, umezeala este eliminată mai repede din aceste fire de păr şi mai lent din altele. Uscătoarele Braun sincronizează optim distribuirea căldurii, fluxul de aer şi viteza de uscare pentru fiecare setare, pentru a asigura o temperatură de uscare blândă dar eficientă.

Toate uscătoarele de păr sunt la fel: usucă părul ud

6. Brushing is one of the easiest ways to add natural shine to your hair.

True, as long as you choose the right brush. It’s best to opt for one with seamless or natural bristles which are gentlest on your scalp and strands. And for extra TLC, make sure it’s got a really flexible cushion. Keep Braun’s Satin Hair 7 brush in your handbag, gym bag, or in your desk drawer for that effortlessly chic, just-brushed look.

Braun Satin Hair 7 Brush - to add natural shine

7. Toate produsele cu tehnologie cu ionisunt identice.

Fals. Lumea este plină de ioni – particule încărcate pozitiv şi negativ. Totuşi, există o diferenţă între ionii pasivi (cei ai produselor cu înveliş conţinând ioni) şi ionii activi ai aparatelor Braun. Numai ionii activi pot penetra firele de păr pentru a lupta împotriva energiei statice, pentru a transporta umiditatea înapoi în firul de păr şi a reda strălucirea părului.

8. Toate plăcile ceramice sunt identice

Fals. Multe plăci pentru întins părul sunt doar acoperite cu un lac ceramic, ce se uzează în timp şi îţi poate expune părul la contactul cu placa de aluminiu. Plăcile aparatelor Braun sunt 100% ceramice şi sunt indestructibile.

Toate plăcile ceramice sunt identice

9. Dau căldura la maximum, dar parcă aud o voce care îmi spune că îmi deteriorez părul.

Adevărat. Ar trebui să asculţi acea voce! Părerea încetăţenită că temperaturile ridicate vor aduce automat rezultate mai rapide şi mai bune este greşită. Părul tău ar putea fi deteriorat ireversibil dacă îl încălzeşti excesiv când te coafezi. Temperaturile peste 200°C sunt prea ridicate. Simpla utilizare a aparatelor de coafare la aceste temperaturi ridicate (peste 200°C) o singură dată îţi poate deteriora părul.

Dau căldura la maximum, dar parcă aud o voce care îmi spune că îmi deteriorez părul.

10. Inevitabil, părul va deveni mai estompat la amiază. Coafura ta nu va arăta niciodată la fel de bine ca dimineaţa.

Fals. Probabil că ştii deja: coafura perfectă pe care o aveai când ai plecat de acasă îşi va pierde volumul şi strălucirea până la prânz. În plus, nici nu ai curajul să îl periezi, pentru că ştii că te vei confrunta cu un atac al energiei statice. Acum poţi să foloseşti peria Satin-Hair 7 de la Braun. Aceasta este ca o ceaşcă de espresso tare sau ca un strat nou de gloss pe buze: o reîmprospătare a coafurii şi o nouă strălucire.

Inevitabil, părul va deveni mai estompat la amiază. Coafura ta nu va arăta niciodată la fel de bine ca dimineaţa.

S-ar putea să îţi placă şi asta:

 Perie Satin Hair 7 IONTEC.

Perie Satin Hair 7 IONTEC.

Prima perie din lume cu ioni activi.

Placă pentru întins părul Braun Satin-Hair 7 pentru îngrijire delicată.

Braun Satin Hair 7

Prima placă pentru întins părul din lume pentru îngrijire delicată, cu control activ al temperaturii