Sascha Breuer pentru produse Braun pentru îngrijirea părului

Ghidul pas cu pas al lui Sascha Breuer: cum să îți usuci părul acasă rapid și fără efort

Uscarea părului cu uscătorul este o sarcină pe care o neglijăm de multe ori atunci când nu avem timp. Dar dacă neglijezi uscarea cu uscătorul poți avea o zi în care să-ți lipsească încrederea în tine din cauza părului cu aspect neplăcut, comun și neinspirat.

Soluția? Noul uscător Braun Satin Hair 5 din gama PowerPerfection. Datorită designului ușor îți poți usca părul fără probleme, obținând rapid rezultate excelente. Încearcă-l împreună cu recomandările mele de top și scapă de zilele în care ai un păr cu aspect neplăcut! Aștept cu nerăbdare să văd rezultatele excelente…

Sascha Breuer, stilist și ambasador global Braun

Pregătire pentru coafarea părului cu uscătorul satin hair powerperfection

Pasul 1: Pregătire

Nu începe cu un păr foarte ud; ține-l cel puțin cinci minute înfășurat într-un prosop. Apoi, utilizând un pieptene, descurcă părul cu delicatețe. Apoi împarte părul descurcat în 4-6 secțiuni. Este gata de uscare...

Uscătorul Braun Satin Hair PowerPerfection

Pasul 2: Uscarea

Minunat la uscarea cu uscătorul este faptul că poți controla felul în care arată părul, îi poți mări volumul și crea și defini o formă a acestuia, spre deosebire de un păr care atârnă pur și simplu, fără niciun pic de stil. Folosește o perie rotundă; ajută la crearea unor contururi frumoase, a onduleurilor și volumului. Prima secțiune de la care trebuie să începi uscarea părului este în jurul liniei gâtului - începe uscarea de sub păr, șuviță cu șuviță, către vârful capului. (Deplasarea în sus este mai rapidă decât dacă ai deplasa în jos, deoarece eviți udarea din nou a părului prin pieptănare către straturile de dedesubt.)

Uscătorul Braun Satin Hair PowerPerfection

Înfășoară fiecare șuviță în jurul periei și trage. Îndreaptă duza uscătorului către firele de păr, la câțiva centimetri de acestea. Usucă fiecare șuviță de la rădăcină spre vârf, deoarece acest lucru ajută la netezirea cuticulelor firelor de păr și este foarte important pentru a avea un păr strălucitor și cu aspect sănătos. Chiar înainte de a ajunge la vârful firelor de păr, comută la aer rece pentru a închide cuticulele și a preveni despicarea vârfurilor.

Utilizează un uscător cu tehnologie cu ioni, ca de exemplu Satin Hair 5 pentru a grăbi uscarea și a avea un păr vizibil mai ascultător – vei avea un păr ordonat într-un timp mai scurt!