Îndepărtarea părului la femei

Bucură-te de frumusețe cu o piele irezistibil de fină timp de până la 4 săptămâni!
Îndepărtare permanentă vizibilă a părului, sigur și eficient, acum acasă la tine.
Primul sistem din lume cu epilator facial & sistem cu perie de curățare.
Aparat de tuns Silk-épil 3 în 1.
Descoperă gama de epilatoare Braun Silk-épil, aparate de ras pentru femei Braun și dispozitive Braun Silk-expert Pro IPL pentru a găsi metoda perfectă de îndepărtare a părului. Află modul de utilizare a produselor Braun, totul despre ultimele inovații pentru îndepărtarea părului și pune-te la curent cu noile tehnici de a obține o piele fină ca mătasea.

Viața evoluează prea rapid pentru a te lăsa încetinită de părul nedorit.

Braun Silk-épil 9 SkinSpa este cel mai rapid și precis epilator, îndepărtând chiar și cele mai scurte fire de păr, pe care ceara nu le poate prinde, asigurând o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare timp de până la 4 săptămâni. Nu va mai trebui să aștepți niciodată să crească părul corporal pentru a-l putea îndepărta cu ceară la salon.

Cea mai rapidă și precisă epilare pentru o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare timp de până la 4 săptămâni.

Epilează, exfoliază, netezește pielea și rade zonele sensibile.

Cea mai rapidă și sigură tehnologie IPL.

Tehnologia Braun IPL este proiectată în mod unic pentru a citi și a se adapta la culoarea pielii tale, asigurând îndepărtarea permanentă a părului vizibil. Fiind testat clinic și mai rapid decât alte produse IPL, Braun Silk-expert Pro IPL este ideal pentru îndepărtarea părului acasă, în siguranță și în mod eficient.

Primul aparat din lume pentru epilare & curățare facială.

Epilatorul facial Braun FaceSpa Pro ușor de utilizat asigură îndepărtarea cu precizie a părului facial nedorit de pe bărbie, buza superioară și frunte. Capul ultrasubțire are 10 microorificii care captează cele mai fine fire de păr (0,02 mm), pentru rezultate care durează până la o lună. Având 200 de mișcări de smulgere pe secundă, acest epilator facial este mult mai eficient și mai rapid decât o pensetă și poate îndepărta păr de 4 ori mai scurt decât ceara.

Aparate de ras & dispozitive pentru coafat Braun Silk-épil.

Gama de aparate de ras pentru femei și Aparat de tuns Silk-épil 3 în 1 asigură un ras confortabil pe tot corpul. Fiind proiectate special pentru a urmări contururile feminine, acestea sunt ideale pentru a fi utilizate în zonele sensibile, precum inghinal și pe axilă.

Dă frâu liber creativității.