Eliberează-te cu Jessica Alba
Eliberează-te cu Jessica Alba

Eliberează-te cu Jessica Alba

V-o prezentăm pe noua ambasadoare globală Braun, Jessica Alba.

Noi credem că frumoasa actriţă, câştigătoare a mai multor premii cinematografice, este un simbol al încrederii de sine şi al puterii. Ea este exemplul perfect că nimic nu este imposibil când crezi în tine şi te eliberezi de toate lucrurile care te ţin pe loc.

Eliberează-te de tot ce te ţine în loc. Acesta este mesajul pe care vor să îl transmită Braun şi Jessica. Împreună vrem să ajutăm femeile din toată lumea să renunţe la dubii şi ezitări şi să creadă în ele, să îndrăznească să răspundă unor noi provocări, să iasă din mediocritate pentru a deveni extraordinare şi, în cele din urmă, să îşi ia soarta în propriile mâini. De aceea, credem că noi, femeile, ne putem susţine reciproc şi ne putem permite să fim mai generoase una cu cealaltă şi să facem un compliment sincer unei „surori”.

Ia-ţi frumuseţea în propriile mâini

Braun îţi pune la dispoziţie produse excepţionale, care îţi oferă performanţă şi rezultate spectaculoase pentru că vrem să îţi iei, la propriu, frumuseţea în propriile mâini. Alege uneltele de înfrumuseţare potrivite pentru a evada din cotidian şi a obţine rezultate perfecte. Transformă-ţi rutina de înfrumuseţare zilnică într-o experienţă extraordinară. În fond, când te simţi bine în propria piele şi cu propriul păr, totul este posibil. În plus, la fel ca şi Jessica Alba, noi suntem de părere că dacă te simţi şi arăţi perfect din cap până în picioare, cu o piele fină şi strălucitoare sau o coafură desăvârşită ai făcut deja primul pas către încrederea în sine şi eşti pregătită să te eliberezi de toate lucrurile care te ţin în loc.

Află mai multe despre gama de epilatoare Silk-épil