6 motive pentru curățare
6 motive pentru curățare

6 motive pentru curățare

Perie de curățare facială Braun

Piele care radiază de sănătate.

Există mulți factori (cum ar fi machiajul, secrețiile naturale, regenerarea celulelor, poluarea, etc.) care pot duce la murdărirea pielii și îi pot afecta strălucirea. 9 din 10 dermatologi sunt de acord că dispozitivele de curățare care asigură o curățare delicată pot menține aspectul sănătos al pielii. Curățarea în profunzime îndepărtează machiajul și impuritățile și redă strălucirea pielii.

Perie de curățare facială Wet&Dry de la Braun

Curăță de până la 6 ori mai eficient decât curățarea manuală.

Cu ajutorul periilor aspre și a celor câteva mii de microatingeri, periile faciale te ajută să atingi o perfecțiune care nu poate fi obținută prin exfoliere manuală. Praful, grăsimea și urmele poluării sunt îndepărtare din profunzimea porilor. Rezultatul este o curățare de până la șase ori mai eficientă decât curățarea manuală.

Perie de curățare Braun pentru piele sensibilă

Recomandat pentru piele sensibilă.

Peria Braun Face are peri delicați și este 100% rezistentă la apă, ceea ce înseamnă că o poți utiliza la fiecare duș pentru curățarea delicată și eficientă a porilor. Aceasta a fost testată dermatologic și este aprobată pentru utilizare zilnică, chiar și pentru pielea sensibilă.

1 minut de curățare

Un minut care face diferența.

Poți obține extrem de simplu rezultatele dorite: curățarea obrajilor, a zonei nasului și frunții și a bărbiei durează mai puțin de un minut. În plus, datorită utilizării în mediu umed, peria facială poate fi folosită și sub duș și se integrează perfect în rutina ta de înfrumusețare zilnică.

Perie de curățare facială Braun

Îți pregătește pielea pentru o hidratare mai bună.

Peria facială Braun asigură curățarea porilor în profunzime și îți pregătește pielea pentru o hidratare mai bună: pielea ta poate absorbi cu până la 30% mai multe ingrediente decât dacă nu ar fi curățată.

Acest set de perii este tot ce îi trebuie pielii tale pentru o frumusețe desăvârșită
Există o mulțime de lucruri pe care le poți face pentru a avea o piele cu aspect frumos. Braun a creat un set de perii speciale pe care le poți utiliza cu dispozitivul Braun Face.
Descoperă primul sistem din lume cu epilator facial și sistem cu perie de curățare
Îndepărtare delicată a părului de la rădăcină –
picioare fine timp de mai multe săptămâni