Cinci motive pentru exfoliere
cinci motive pentru exfoliere

cinci motive pentru exfoliere

Redu firele de păr care cresc sub piele

Prin îndepărtarea resturilor de piele moarte şi uscate, exfolierea este un tratament perfect pentru evitarea creşterii firelor de păr sub piele, deoarece „eliberează calea″ pentru creşterea naturală a părului.

Redă strălucirea pielii cu peria de exfoliere Braun Silk-épil SkinSpa

Redă strălucirea naturală a pielii

Prin exfoliere sunt îndepărtate celulele vechi şi este expus un strat nou de celule la suprafaţă. Aceste celule noi fac pielea să pară mai fină şi îi redau strălucirea naturală. Epilatorul Silk-épil SkinSpa este de patru ori mai eficient decât exfolierea manuală şi îmbunătăţeşte vizibil aspectul pielii.

Efectul exfolierii cu un epilator Braun Silk-épil SkinSpa.

Pielea ta va fi atât de fină încât îți vei dori să o atingi în permanenţă

După ce ai simţit efectele exfolierii cu Silk-épil SkinSpa pe propria piele, nu vei mai vrea să renunţi niciodată la aceasta. 93% dintre femeile care au încercat au apreciat senzaţia de delicateţe a pielii.*

Exfoliere cu epilatorul Silk-épil SkinSpa de la Braun.

Îţi oferă un micromasaj delicat şi relaxant

La exfolierea cu Silk-épil SkinSpa, vei simţi senzaţia plăcută a celor 3.000 de microvibraţii pe minut şi peste 10.000 de peri fini care îţi masează pielea.

Epilatorul Silk-épil SkinSpa de la Braun pregăteşte pielea pentru hidratare

Pregăteşte pielea pentru hidratare

Exfolierea ajută pielea să absoarbă mai eficient loţiunile revitalizante sau hidratante. De aceea îţi recomandăm ca, după exfoliere, să aplici o loţiune recomandată tipului tău de piele pentru a maximiza efectul de înfrumuseţare al pielii.

Pentru a obţine o exfoliere excelentă, încearcă cel mai bun sistem de epilare şi exfoliere 3 în 1.